You can click on me :-)

Thursday, 29 August 2013

Teaser : Sydney Opera House

Assalamualaikum,

Khas buat kwn kwn JM di luar sana baru lepas bergambar di Sydney Opera House, gigih update di Mc D coz free WiFi dan nantikan full story lepas balik nanti, jap lagi nk ke Bondi Beach .... muahhh syg semua hee

View sekitar Circular Quay

24 comments:

  1. Replies
    1. kemain makngah melaram kat ostralia kan....ngeheh

      Delete
    2. Dah jumpa Pak Ngah kat sana... hehe

      Delete
    3. Aza, eheeee...merah menyala katanya..dari jauh dh nampak JM kan

      En Mie, belum..maybe pakngah tak nak makngah tapi nak cari makyou (warna biru) heee

      Delete
  2. wah2 patut ler x aktif..berjalan rhupenye~

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Khen..dari jauh dah nampak..siapalah gerangan gadis berbaju merah itu...nasib baik tak ada lembu kat sana heeeee

      Delete
  4. Wuuwuwu jelesss jeless..sila repeat sydney nk ikottt hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aha...maybe akan repeat sbb enjoy sgt kat sana..nk ikut?..boleh tapi JM belum ada plan buat masa ni..maybe in another year :-)

      Delete
  5. Replies
    1. Emy..epi sgt..dh balik sini tapi hati masih kat sana :-)

      Delete
  6. banyak betul koleksi trench coat JM kan.. macam2 kaler !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hiks..yg ni baru beli kat Harbour Town Gold Coast masih bau kedai tu...AUD16 (RM48)..terus rembat..merah pun merah lah...coz tggal satu color tu je

      Delete
  7. merahnya kakchik.............. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adakah merah itu menawan heee...sib baik tak ada lembu

      Delete
  8. Lady in red di Sydney hehehee..
    moga baik2 aja di sana :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. TT Boy..selalu lady in Blue kan..apa salah nya..pakai warna garang2 sikit..kasik org nampak :-) ...yeaay..baik aja..dah selamat sampai Msia :-)

      Delete
  9. JM!

    mna dpt trench coat lawa2?? share plisss

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lin,
      Buat masa ni JM ada 4 trench coat (bukan nk riak just nak share tau hee)
      Kalau nak tahu JM tak beli kat msia tapi beli wkatu melancong coz harga di sana lebih murah
      1. 1 psg tu JM beli waktu kat Beijing dulu
      2. 2 pasang lagi tu JM beli semasa pegi Guilin
      3. Last yang warna merah tu JM Beli di HarbourTown Gold Coast (RM48)tggal warna tu jer..murahnyer pasal..terus rembat..tak basuh lagi terus pakai..shhh..jgn ckp kat org tau

      Delete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siti Rohaida..kenapa delete komen tak sempat nk reply

      Delete
  11. Kalau kat Australia wajib bergambar dengan kanggaru kan? Nanti zumal terjah. Hehe ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mestilah ada Zumal..ketika sis JM travel to Gold Coast dan Perth :-) Wahhh...kalau nk terjah ada kemungkinan semua entri di blog ni Zumal khatam nampaknya :-)

      Delete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang

2348 2349 2352