You can click on me :-)

Sunday, 6 April 2014

Live Update Day 2 : Night at Shibuya

Assalsmualaikum kawan,

Hari nj jm nak update aktiviti mlm pada hari ke dua kami ke Shibuya Crossing Road yang femes tu. Tak sempat nak reply komen kawan2 dan terima kasih for drop by ye.

At Shibuya Crossing Road

34 comments:

  1. bestnyer....tempat wajib pegi nie!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mrs : kalau nk ke sana nanti JM bleh bawak kan

      Delete
  2. Wah....hebatnya..JM nampaknya happy sangat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mas MKL : JM ni kalau dpt jenjalan hepi sokmo

      Delete
  3. Senyap senyap rupanya terbang ke Osaka ek! Have fun and take care JM!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaraab : Alhamdulillah JM dah selamat sampai ke Msia :-) Japan is great!!

      Delete
  4. wah. Mbak JM nampak happy dan nampak busy... salam hangat dari saya untuk Kaisar Akihito..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mas Gunadi : mestilah hepy..hati sedang gumbira kan :-)

      Delete
  5. crossing paling sibuk di dunia kan katanya? have fun jm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dzuli : betul...lepas dh melintas jln tu...tak sampai beberapa second dah penuh org nk melintas..ntah dari mana dtg nya reramai tu...kami pun turut melintas beberapa kali nk dpt feel katanya hahaah

      Delete
  6. jm...bestnyer...fm plisss..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sai : mmg best sgtt!!!...FM?..hiks..pesal lah FM Jepun ni mahal sgt hikss...

      Delete
  7. Replies
    1. Kak Zila..sementara masih bujang katanya heee

      Delete
  8. SERONOKNYA JM DEKAT SANA JELES TAU SAYA HEHEHE...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Nurul Pinky : best jln2 di Jepun ni terutama musim bunga or luruh..cuaca best..jalan pun tak rasa penat sbb tak berpeluh :-)

      Delete
  9. hamboiii.....adik manissss !!! Sakan bercoti ye....enjoy !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Ita..ye..ye..kalau dlm setahun tak pegi bercuti tak sah kan..hai..Jm..Jm...hikss

      Delete
  10. Wah..selamat bersuka ria di Jepun yer JM!
    mode : jelesssssssssssssssssss!hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Norharyani..thanks sudi singgah sini...Jepun mmg best ..nak pegi lagi heeee hover tak

      Delete
  11. Salam kenalan... saya pon pernah kesana mase zaman2 studi dulu..
    oh, yer, jemput dtg ke rumah sy juga:
    http://pearlbeautymomma.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal kambali Linda..oh ye ke..untung lah time study dh ke sana..JM perlu kumpul duit baru mampu
      ok2..nanti JM singgah yek

      Delete
  12. wahhh..... live update gitew. agak sibuk sikit tak semat nak comment, sempat jengok dari mobile je blog JM.Hakone tuh my favourite of all time, make sure ride semua transportation dia tau. wajib!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lily : tak pe..at least lily stop by jgk..i'm appreciate tau :-) Ahaa...kami ride semua transport yg ada tu :-)

      Delete
  13. Replies
    1. Lieya : best sgt..tak ingat langsung mslh kerja :-)

      Delete
  14. lelaki yg pakai jaket biru tu zura igtkan Norman KRU, rupanya kawan JM.. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hait...heeee...Zura, kalau dia dgr mahu pecah seluar ehehehe...

      Delete
    2. siyes la serupa sebijik...cer JM tengok lg skali...wahahaahahaha

      Delete
    3. Ahahah...ye ke Zura..jap JM nk tgk...ha'a lah ada iras..mahu senyum lebar kalau dia tahu ni..nanti Jm pos gambar yg lagi 'best' hiksss

      Delete
  15. Ceria nyer mereka berempat di Chibuya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mestilah ...lagi ramai lagi havoc katanya...tak gite TTBoy hikss

      Delete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang

2348 2349 2352