You can click on me :-)

Wednesday, 9 April 2014

Live Update from Kyoto Day 2

konnichiwa,

Hari ni Jm ke Bamboo Forest. Nantikan full story bila Jm balik nanti ek

Bersantai di Arasiyama

33 comments:

  1. Replies
    1. Nieda: ape? Cute? Pengsan jm tau heeee

      Delete
  2. Replies
    1. Pak lang mie, jm muncul kembali heeeee

      Delete
    2. Pak lang mie, jm muncul kembali heeeee

      Delete
  3. JM & Mie ada hubungan persaudaraan kah? Sampai dipanggil Pak Lang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan jeles ya en Din... hehe. Orga dan farel pun panggil saya PLM...

      Delete
    2. Jgn jeles Mas MKL..ini Pak Lang Mie kami heee

      Delete
  4. Replies
    1. Mmg best lah DJ..cam tak nak balik msia heee..suka dgn budaya dan moral mereka

      Delete
  5. ehem ehem stylo mylo nyer JM!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mrs : kalau kita bergambar berdua jm akan ajar buat pose maut heeee

      Delete
  6. Replies
    1. Salam Norharyani : sekali sekalo nak pose maut heeee...

      Delete
  7. JM nampak berseri-seri & sgt fresh.... i loike! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ezan : ahaks...sambil tutup muka ngan Jari Manis...badan JM ni ikut cuaca..kalau panas like kat msia ni nampak busuk bacam lerr

      Delete
  8. di Jepun, rupanya bukan cuma perempuan saja yang putih dan mulus, bahkan pokok bambu pun putih-putih dan mulus-mulus rupanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nas Gunadi : kan!!...kalau JM stay kat sana...tentu semua org tak kenal sbb akan jadi putih mulus cam org jepun jgk sbb cuaca dan makanan nya heeee

      Delete
  9. WAH stylo kakak aku ni
    cun sih berbaju merah JM ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dila : boleh pakai di negara bermusim sejuk je...balik msia terus masuk dlm lemari...nasib baik beli baju ni di Gold Coast ri tu

      Delete
  10. owh stylo in red, hehe salam perkenalan JM~ ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal jugak plain83..stylo milo kew :-)

      Delete
  11. amboi dia...
    akak tak sabar nak tunggu cerita ceriti dari JMni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Zila...tggu entry dari JM ek...baru sampai mlm tadi :-)

      Delete
  12. alalaa... suweetnye posing.. hihihi.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Luna : posing mengada kekdahnya eheheeh

      Delete
  13. Ahaaaa.ramai btol g japan ni...musim sakura kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Noor..japan tidak asing lagi bagi rakyat msia selepas VISA di mansuhkan..tapi Noor lagi hebat dah sampai Paris....jelesnya...nk kumpul duit lah :-)

      Delete
  14. Lepas ni boleh jadi cover majalah la :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hamoiii...perli nampak ahahah...belum mampu nk challenge org tu yg masuk majalah HARMONI heeeee

      Delete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang