You can click on me :-)

Saturday, 12 April 2014

Live Update From Osaka Day 3

Konniciwa,

Jm bersiaran lagi heeee, hai Jm ni udah udah le buat life update tu buat orang lain jelezzz je heeee. Tak lah bukan itu niat Jm just nak kongsi tempat2 yg boleh d terjah bg mereka yg ingin dtg ke Jepun dlm masa terdekat ni, so leh prepare itirenary nanti

Kobe Port

23 comments:

  1. mmg jelezzzzzz nih. heheh!!!xpe2 JM citer byk2 blh jadi pedoman hidup di masa hadapan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ros : tak perlu jeless lah...nanti ada pelaung leh ke sana plak..in sha Allah

      Delete
  2. memang jeles......apa pun happy utk JM..tak bawa balik Mamat Jepun ?..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mas MKL : tak perlu jeles..dgn khabar nk ke sana jgk kan tahun ni..mamat jepun?..nk dpt mamat msia sorang pun susah ini kan mamat jepun yg ensem tu aduhai...dlm mimpi je lah heee

      Delete
  3. Replies
    1. suhaz : ahahaha...ntah2 tak boleh nk beza kan heee

      Delete
  4. hahaha... jeles jugak la.. tpi ok je, at least boleh tumpang 'melancong' sket otak ni.. hihi =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Luna : Jepun mmg best..harus pergi ke sana..

      Delete
  5. Pernah sampai di sini... tapi dah lama sangat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pak Lamg Mie : perlu repeat tu..maybe sekarang dh byk berubah

      Delete
  6. i memang jeles....heeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zila : JM yg perlu jelez ngan Zila coz dh pernah sampai europe kan

      Delete
  7. waaaa...dah ke jepun pulak ni!! jelesss sangat...hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Liza : tak perlu jeles...nanti kalau ada pelaung pegi tau..best sgttt :-)

      Delete
  8. alahai slim sangat JM...ada tersangkut dengan mamat jepun tak kat sana jm??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mrs..jm pun cam tak percaya leh slim cenggitu..nak tahu rahsianya..bila sampai jepun tak mkn nasi dan makanan berminyak...badan cepat turun..so mmg slim..balik je msia..ahahha...terus kembali ke asal

      Delete
  9. Ingat tadi Gaban warna merah beraksi kat jepun.. rupa2 nye Kak JM hahahaaa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hait...cubit kang hehehehe...TT Boy ...TT Boy... :-)

      Delete
  10. kena kongsi, bolah la tengok japan dari sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih babYpose keran sudi baca entri lama2 nih..entri baru tak sempat nk update lagi..tggu tau
      Selamat berpuasa..kim salam sama faiq yg nakal tu heee

      Delete
  11. Wah, live update tu. Feeling2 Jepun tgk gambo sis :)

    ReplyDelete
  12. owh inilah penangan internet free ni . live update tanpa video ... heheheee

    ReplyDelete
  13. kenapa kalau live update ... gambar sekeping aje? :p

    ReplyDelete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang

2348 2349 2352