You can click on me :-)

Thursday, 3 April 2014

Live update - now at klia

my dearest friend you ouls kenal x siapa ni kami ke destinasi yg sama  same flight

ramah betul si Bie ni cam lama kenal pastu cam x puas borak ngan dia tau

we are waiting for boarding on 11.45pm



62 comments:

  1. Replies
    1. DJ : JM dah peluk cium sama Bie...kita bila lagik hikss

      Delete
    2. Cemburu ye. Ngedate kita di D'Timur ye

      Delete
  2. Replies
    1. Linda : mmg enjoy sgt...JM nk pegi lagi lah eheeheh

      Delete
  3. Hamboiiii sempat naik satu flight. Bie..solo je eh??
    Eh g tanya sini pulak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syieda...terkejut gak JM bila dpt tahu Bie same fligt n time with me..berdebar2 je cam nak jumpa pak we hee...rupanya baik si Bie ni..tak sombong..dari KK jumpa di KLIA..mmg ada jodoh :-)

      Dia berlima kalau tak salah kan Bie?

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. Hahaha kenapa baru perasan entry ni?!?!? Aah berlima. Sorang datang lewat sehari. Memang tak sombong, macam bertih jagung ada. Letih nak layan. JM promo gambar kat sini rupanya.

      Delete
    4. Bie, Jm over excited sebenarnya heeeee klau boleh nk peluk ketat2 nanti di katanya bohxxx lak heee

      Delete
  4. salam kenal...selamat bercuti ke Nippon..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal jugak Nasa, JM dah balik :-)

      Delete
  5. sempat lagi hupdate jm, cayalah...selamat berholiday :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orga : Tak nk hampakan harapan feminat katannya ahahaha...pitam

      Delete
  6. laaa.... satu flight rupenye korang ... selamat bersenggolan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azra : Kami dh berpelukan ri tu...turn kita je belum lagi :-)

      Delete
  7. Replies
    1. Mas MKL : Merah is my faveret colour :-)

      Delete
  8. So sweet...nanti bertalu2 lah entry pasal Nippon... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pak Lang Mie : bersabarlah ye baca entry dari kami berempat nanti : Dj, Azra, Bie Karim dan Jm dalam versi story yg berbeza :-)

      Delete
  9. Waaa.. maka bergabung la dua insan wanita yang hebat di alam travel ini :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. TT boy lagi hebat coz leh travel sensorang..kami belum mampu...masih x berani huhuh..bila nk 'up' citer Jepun nih

      Delete
  10. Selamat menikmati bunga sakura ye JM..happy holidays...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Ita, JM dh balik..mmg hepi sgt...hai...kalau byk cuti dan duit cam nk pegi lagi ujung thn ni ahahah

      Delete
  11. Wah merah makngah lagi akak..slmt bercuti2

    ReplyDelete
  12. Cantik Mbak JM dan Bie di KLIA, by the way..berapa kali edit gambar tuh..sehingga Mbak JM nampak cantik sangat...hehe ..just kidding Mbak JM.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mas Guadi...hai puji lelebih ni...ikhlas ke tidak hehehehe...Mas Gunadi...send your address to my email...pleeaazzzzz

      Delete
  13. Have fun JM! Saya kat bumi Nippon 30 April - 1 May ni... kali ni pergi dengan hasben so debaran tu lain macam sket laa (takut kena jeling kalau tersesat ke... tersalah train ke... haha).... sebelum ni jalan pejam mata jek sebab bos Jepun yang jadik guide... skg baru padan muka... hehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ezan : Tak perlu risau transport kat sana efisyen..perlu tahu route subway dah arah nk di tuju..senang sgt...Lama tu cuti....best nyer

      Delete
  14. Replies
    1. Naz : JM sempat jumpa Geisha tapi dorang jln laju x sempat nk ambik gambar huhuh

      Delete
  15. kebetulan jumpa meh?? or uols nak sama2 nk ke japan?? selamat bergembira ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zila : Itu semua kebetulan..tak sangka lak jumpa di Airport..Bie org pertama rakan blogger yg JM jumpa...bila turn nk jumpa Zila pulak :-)

      Delete
  16. Replies
    1. Luna : yeahh...it's great..i will repeat =D

      Delete
  17. Dear..selamat pg and balik k ^_^ ... Jgn lupa ole2 utk kami kat Malaysia hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aizan : Hiks..In sha Allah...ader :-)

      Delete
  18. selamat pergi dan selamat kembali.
    akanku nantikan entry dr bumi sakura .
    happy holiday.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nieda : Alhamdulillah..JM dah selamat sampai..mmg puas hati holiday kali ni sbb semua tempat dpt cover seperti dlm itirenary..tggu entry dari JM nanti ek

      Delete
  19. Flight malam eh, CV dah sminggu turun KLIA kul 5 pg antar adik keje..kalau flight pagi buleh bye bye JM dah...heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cv : hikss...asyik ngator org je..bila lak org nak ngantor CV?

      Delete
  20. Dua-dua manis manis dan cantik...selamat bergumbira JM dinegara matahari terbit!
    bawa balik sakura layu sekuntum :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mrs : Ha'a...anak dara kan mestilah manis2 heeee...

      Delete
  21. Dua-dua manis manis dan cantik...selamat bergumbira JM dinegara matahari terbit!
    bawa balik sakura layu sekuntum :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hamoii Mrs..sampai 2x komen nyer hikss...semoga cepat sembuh..nanti leh JM jadi tour guide mrs lak :-)

      Delete
  22. wah JM
    jelesnya aku dapat jalan jer
    wow happy Holiday
    jangan lupa singgah Fijiyama

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dila : tak sempat nk ke Fijiyama maybe next trip JM masukkan dalam itine :-)

      Delete
  23. Enjoy ur trip sistas....jelesnye!!!!huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rose : Mmmg sgt enjoy..kalau ada peluang u must go there :-)

      Delete
  24. akak tertinggal entri ni rupanyer.. dah jalanler yerk... semoga selamat semuanya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak Zila, JM dah balik ni :-) Alhamdulillah selamat sampai dan enjoy sgt..badan di sini tapi HATI masih di sana :-)

      Delete
  25. Replies
    1. Zarul : Waktu 2-3 hari sebelum bertolak tu baru perasan kami akan naik same flight..so on that day..ofcoz lah terjumpa...seronok sangat time tu...peramah betul si Bie ni..rasa cam dah lama kenal..kalau boleh nk borak mcm2 :-)

      Delete
  26. tu dia...
    when 2 famous travel bloggers met
    mesti banyak yang disembang...

    ReplyDelete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang

2348 2349 2352