You can click on me :-)

Wednesday, 9 April 2014

Live Update from Kyoto day 1

Assalamualaikum semua,

Mohon maaf coz Jm x sempat nk relpy semua komen korang, balik nanti ehh..kepada reader baru thank you for stoping by. Jepun mmg best u ouls mesti dtg sini.

Fushimi Inari, Geon Street dan Kyoto Tower

29 comments:

  1. Bestnya JM... Bawa balik bf Jepun le....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pak MKL : JM dah balik tp bf jepun tak nak ikut huhhuhu

      Delete
  2. ape die tulis kat kayu tu sis jm?

    ReplyDelete
  3. Kyoto?
    Waduh makan hati la sayaaaa!

    Bwk balik kimono 1 ek kekekeke!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekdaa : Jm dah balik...Irdina sihat ke?...ala jgn mkn hati x baik utk kesihatan heee...

      Delete
  4. okay..lepas nie JM kena repeat Jepun!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mrs : In Sha Allah tahun depan mau pegi lagi on Autumn season..jom mrs ikut JM..JM leh jadi tour guide nanti :-)

      Delete
  5. kalau dpt berjalan memang best....dan happy

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nieda : Kalau dpt jenjalan nih..dh x ingat mslah kerja..ingat nk enjoy dan lalui saat yg menarik tu :-)

      Delete
  6. Jangan lupa kami di sini..peminat tegar JM.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pak MKL : tak lupa...coz ada 'habuan' nya heeee

      Delete
  7. Dan takde JM pulak... nyorok ke... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pak Lang Mie : tak leh muncul selalu nanti org BOSAN :-)

      Delete
  8. Wah dah update juga. Tadi nampak JM kat Kyoto Station tapi ramai sangat orang, nak menjerit macam malu. Hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dedua makhluk ni kat jepun ke...ciss dan cisss lagi. *ratap hibaaaa

      Delete
    2. Hahahaha silalah meratap hiba. Mahkluk berdua tu siap terserempak kat Roponggi & Harajuku tau. Mampu.

      Delete
    3. Bie : ehehehe...ramai org kan..
      Nana : hahahah...wlupun itie berlainan tapi still terjumpa...

      Delete
    4. Dua2 makhluk sedang menerokai jepun la nana tron hehehe :D

      Delete
    5. TT Boy..bila nak publish entry Jepun tu..dah lama kami menunggu..makhluk2 ni pun dh balik..dah upate pun :-)

      Delete
  9. JM stay kat mana? nnti share yer. tgh duk pening pilih hotel. bapak mahallllll

    ReplyDelete
    Replies
    1. Liza : nak stay kat area mana..time JM booking ri tu pun mahal gak sbb last minute book..semua hostel dan hotel murah fully booked. Nanti JM share...bila nk pegi...cer survey Sakura Ikebukuro, Tokyo or Toyoko Inn, Shin Osaka

      Delete
  10. masa gi sana arituh dilla x sempat nak gi sini JM :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohh...ruginya Dila..cantik tempat ni..perlu repeat tu :-)

      Delete
  11. cantik pemandangan tiang sederet tuh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zura..mmg cantik dan ia menjadi tarikan pelancong..puas Jm menunggu org tak ada utk dptkan view ni :-)

      Delete
  12. Macam ada sesuatu yang istimewa dengan tiang kayu bertulis tu ^_^

    ReplyDelete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang

2348 2349 2352