You can click on me :-)

Monday, 7 April 2014

Live Update Day4 : Mount Fuji

Assalamualaikum kwan kawan,

Jm masih di Tokyo esok pagi baru gerak ke Kyoto. Nak tgk mount fuji meh Jm kongsi sikit :. Subhanallah terbentang di depan u oulssss. Kepada mereka yg belum ke sini you ouls must come here

At Hakone, mount fuji....sejuk sangatttt

35 comments:

  1. Replies
    1. Mas MKL : JM dgr akan ke sana jugak kan...so jgn lepaskan peluang pegi mount fuji tu :-)

      Delete
  2. santek! amik gamba banyak2! =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Luna : View di sini mmg ohsem sgt..jauh mata memandang...tapi sejuk yak mat..like letak ais batu kat pipi grrrrr

      Delete
  3. Masih memutih dengan salji...Saya pernah mendaki sampai hingga pertengahan Fuji san... gunung yang gondol dan mudah didaki..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pak Lang Mie, mount fuji mmg terkenal ngn sajli di atas puncak nya...ye mmg gondol sbb pokok tak boleh hidup dgn salji begitu...hebatlah PLM ni..tahun bila mendaki tu..

      Delete
  4. wah Mbak JM sudah kayak Ninja saja dandanannya...hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mas Gunadi....sejuk sgttttttttttttttt.....ahahah...ninja pun ninja lah

      Delete
  5. Salam JM,

    Boleh tak lepas ni JM kongsikan macam mana JM menabung untuk travel banyak kali dalam setahun? hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'komsalam Cik Pinky,

      Ahahah...tak perlu tips pun coz beli tix dh lama..then ada duit lebih simpan je..tak boleh nk boros...

      Delete
  6. nampak salji di Fuji dari kejauhan ...bestnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nieda : bila dpt lihat mount fuji dari dekat...ya Allah...cantik sungguh ciptaan Allah...

      Delete
  7. waaa..nak g jepon gakkkkkkk....cantik kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sai : Jepun bandar yg cantik dan bersih..org nya pun baik2 dan berbudi bahasa sgt...enjoy betul ngan dorang..lebih berbudi bahasa dari org msia..kalau nk tahu nanti jm kongsi dalam entri2 akan dtg

      Delete
  8. Belum rezeki nk tgk nt fuji live... tp ada la sekeping gambo kawan yg pi... best la jm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cheq Sue : tak per...ada rezeki tak kemana..man tahu one day nanti turn Cheq Sue plak..meh menabung dari skrg :-)

      Delete
  9. besttttttttttnyeeeeeee. kena cepat2 p jugak ni (angan2 dulu ye)…cantik awek ninja tu ekkk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ros : mmg best lah Jepun...asyik dgr dari ckp2 org kan..bila pegi tgk ngan mata kepala sendiri baru puas hati...nak pegi lagi heeee...ahaha...awek ninja berbaju merah..sepatutnya baju hitam baru ninja betul

      Delete

  10. meratap hibaaa tengok entry jepun ni...

    sebab...sobs sobsss..
    trip solo aku ke jepun tak dapat approvaaaaaaalll !!
    uwaaaa~ T T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nana, sabar lah yer...maybe ada hikmah di sebaliknya...so next time beli tix pergi berdua lagi best :-)

      Delete
  11. Jm....
    Tunggggggguuuuu daku di sanaaaaa.......

    ReplyDelete
  12. wargh bestnya... doakan pai sampai pulak next year..amin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pai..in sha Allah..Amin..kalau ada duit mesti leh sampai ke sana...x perlu belanja besar tuk ke sana..

      Delete
  13. Sampai Jepun jadi Ninja dh JM ni..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha...Jea...selubung bagai...sejuk maaa...kalau g ngan husband...mahu peluk tak lepas ni hikss

      Delete
  14. wah mount FUJI... miss de moment JM

    ReplyDelete
  15. salji kt puncak gunung tu mmg sentiasa ada for the whole year ker ? subhanallah sgt cantik pemandangan dia !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yer Zura..kalau nk tahu which one mount fuji...yang ada salji tu leww

      Delete
  16. Salji di puncak tu.. Kak JM pergi sentuh tak? :D hehehee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. TT BOy...nanti kita g sentuh sama2 eh...ada kawan daki sama2 baru best ahakssss

      Delete
  17. Bestnyer kalau dapat mendaki Gunung Fuji tu yer ^_^

    ReplyDelete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang

2348 2349 2352