You can click on me :-)

Friday, 11 April 2014

Live Update From Osaka Day 2

Konniciwa heee,

Ada saper2 yang dah rindu sama Jm kew ahahaha ayat, sabar ye lagi 2 hari Jm balik. So hari ni Jm ke Universal Studio Japan, Osaka. Nak tahu best ke tidak tunggu Jm story nanti ek

USJ Osaka Japan

27 comments:

  1. JM ogenkidesuka...

    US ni tak jauh beza dengan yang kat Spore kot...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pak Lag Mie : betul tu tak jauh beza dan ada citer tak best tentang US Japan ni..nanti JM kongsi

      Delete
  2. Harussslaaaa Rinduu. cepat skit balik ! hapdet nak baca =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Linda : Muachh...rindu sama jm eh heeee

      Delete
  3. balik nanti jangan lupa cerita banyak2 tau... tak sabar nak baca!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Checq Sue : In sha allah akan cari masa unutk kongsi info dan pengalaman nanti jgn tak baca tau heee

      Delete
  4. JM cerita memang detail....tak sabar menunggu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mas MKL : detail ke...risau lak ada yg bosan nak baca kan..tapi kalau tak cerita detail cam tak puas lak..sbb nk kongsi info ngan kawan2 yg nk ke sana :-) termasuk lah Mas MKL yg akan ke sana nanti kan ehem2

      Delete
  5. bikin iri saja sob, saya belum pernah kesitu :(
    slam kenal aja sob

    ReplyDelete
    Replies
    1. IPY : Panjang betul namanya hee..salam kenal kembali..kalau lom pegi lagi..sila lah ke sana..takkan menyesal :-)

      Delete
  6. Assalamualaikum..jm nati jgn lupa bw blk monster pink tu berkenan sggh ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam Ayu..hait..berkenan ek..pegi peluk lah lagi best heeee

      Delete
  7. Ai rindu u..hehe.teringinla nakjumpa jm minta sign autograph..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahaha...Norh dah muncul kembali heee..apa? autograph..hee..meh2...kat mana nak sign ni heee

      Delete
  8. bestnya JM ni rasa nak buat trip solo ke Japan pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Cerita...kalau trip solo ke Jepun mmg selamat..kalau x ada org nk ikut jm ke sana lagi..sanggup je pegi sorang :-)

      Delete
  9. alaaaaaaa…mak budak nak g jugeeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Roe : better bwk dorang pegi Disneyland lagi best..pd pendapat JM lah

      Delete
  10. woooo....nak g jugakkk...USJ (Universal Studio Japan)..hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. CV : pada pendapat JM lah better gi US Singapore dari US Japan..sbb tak best huhuh

      Delete
  11. JM USJ dengan singapore banyak beza tak atau lebih kurang jer?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mrs : JM rasa lebih kurang sama je then..USJ Singapore lagi best rasanya..nak tahu kenapa?..nanti JM kongsi dalam entri USJ Japan...ada citer tak best huhuh

      Delete
  12. JM mmg suka g theme park yerk...semua negara yg ada theme park mesti JM masuk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'a...pandai Zura, Jm mmg suka masuk theme jiwa budak2 katanya heeeee like Everland di Seoul, USJ Singapore, Ocean Park dan Disneyland di Hong Kong serta Movie World di Gold Coast, Samudera di Jakarta demi keriangan berganda heeeee

      Delete
  13. Replies
    1. TT Boy : Bagi akak USS is better than USJ coz di USJ ada ride bg org bertudung tak boleh naik..huhuh..FRUST nonggeng akak hari tu hampir nak menangis huhuh

      Delete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang