You can click on me :-)

Saturday, 5 April 2014

Live Update Day 2 : Tokyo SkyTree & Ueno Park

Assalamualaikum,

Ada yang rindu sama jm x, kalau rindu sila tatap wajah wajah in hahahaha...bersakura san katanya

Ueno Park

38 comments:

  1. Wah ada jejaka handsome di sebelah ye...

    ReplyDelete
  2. Ueno park lah JM..
    Wah ada jejaka di sisimu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahak...salah lah pulak ye PLM..jejaka tu sebagai penyeri je

      Delete
  3. Tokyo mu tggu aku dtg plop..huarrghh menghitung hari..nk mntak tips dr sn if xgn jr pass xpe k jm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayu...nk ke sana jgk eh..kalau ke Tokyo sahaja tak perlu JR pass tu

      Delete
  4. untungnya pergi time sakura ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tihara : better g time sakura tgh blooming ..april is perfect time..mmg cantik sgt

      Delete
  5. seronoknya dapat bersakura san...kita ni entah bila nak sampai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cheq Sue : In sha Allah jika ada keinginan boleh sampai :-)

      Delete
  6. waaa.. para para sakura !!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zura : Sakura memutih depan mata u ouls....eee...seronok sgt

      Delete
  7. wahh..sampai sudah JM n friend :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'a Ciku...best sgt lah Japan terutama musim bunga ni...cantik sgt :-)

      Delete
  8. Replies
    1. Nanti turn Liza fulak...sedang menghitung hari kan..

      Delete
  9. jm,

    jeles sama kamu..keliling dunia sesaja..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Norh : tak lah selalu dlm 4 atau 5 kali je stahun heeee

      Delete
  10. Sakura time...bestnye JM...

    Ps salam perkenalan...diterjah dr hasil carian google utk tips ke singapo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal jgk Henrietta..thanks baca blog jm ni...keep on reading ek

      Delete
  11. Lawanya sakura!!! Mana pintu suka hati ni..haha

    ReplyDelete
  12. okay...tak sabar tunggu entry nie!
    wah dah ada jejaka di sebelah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mrs : nanti JM update..masih mencari kata2 yg sesuai utk di kongsi ni hikss
      Jejaka?..opssss heeee

      Delete
  13. lawa gila red coat itewww...tergoda i;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sai : Red Coat from Gold Coat...merah kan...dari jauh org dh nampak heee

      Delete
  14. amboi syioknyer dia.. jeles.. jeles...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Zila...best akak..nanti ada peluang bwk 2 org anak dara tu :-)

      Delete
  15. 2 yg baju merah tu pun dah cam sakura. ceria & mempersona gitu…kumbang sekoq je ke. heheh!!!jgn mare

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rose : Kumbang ada 2...sorang lagi jd photographer :-)

      Delete
  16. JM,
    Skarang kat Msia pun dah musim bunga2 ala sakura gitu..sama cam kat Jepun..hehe
    ehem..ehem..

    ReplyDelete
    Replies
    1. CV...ha'a..JM ada baca dalam FB post...meriah kan :-)

      Delete
  17. WAH JELESNYA HAKU
    SEDANG KEUDARA DARI JAPAN YA jm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dila : Jm buat life update from Japan :-)

      Delete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang

2348 2349 2352